Casete Luminoase

Cu o poftă nebună de muncă și cu tehnologie de ultimă generație, echipa Lartek este calificată pentru a crea reclame unice și eficiente, care pot genera un impact la un nivel la care nu te-ai gandit vreodată.

Vino să vorbești cu noi și împreună vom realiza proiectul ideal pentru tine, în termenul și bugetul propus. Aici, la Lartek, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege obiectul activității în scopul realizării reclamei ideale.

Soluția ideală pentru tine

Proiectăm și producem soluții personalizate atât pentru semnalizarea de interior, cât și cea de exterior.

1

Planul și obiectivul

Lucrăm împreună pentru a produce o simulare conform așteptărilor tale.
2

Dezvoltare

Realizăm reclama luminoasă, pe baza simulării și a informațiilor obținute.

Ce importanță are reclama?

O reclamă luminoasă este prima interacțiune a unui client înainte de a intra în spațiul tău. Dacă percepția clientului este ca spațiul respectiv nu este de încredere, probabil nu mai intră în spațiu.

O reclamă luminosă îngrijită, premium, vizibilă de la distanță, poziționată corect poate face diferența între o afacere oarecare și o afacere de succes!

Componentele sunt fabricate din stiplex, aluminiu, alucobond, alamă și oțel inoxidabil, ce pot interfera cu o serie de materiale din sticlă, acrilice, materiale compozite sau lemn.

Lartek are un portofoliu extins de soluții pentru o gamă largă de piețe, inclusiv corporative, de vânzare cu amănuntul, hotel & timp liber, educație, galerii și muzee.