Totemuri și totemuri luminoase

Una dintre cele mai căutate și mai eficiente soluții de publicitate sunt casetele și totemurile luminoase. Sunt iluminate cu LED și oferă vizibilitatea brandului în mod continuu, zi și noapte. Pot fi amplasate în exterior, la intrarea în clădiri, sau în spațiile interioare, de exemplu în recepțiile hotelurilor și au un impact vizual puternic.

Totemurile sunt realizate din structuri metalice la interior și pot fi fixate în fundații de beton, iar la exterior sunt “îmbracate” în diferite materiale precum dibond, plexiglas sau policarbonat. Acestea pot avea diferite forme sau dimensiuni, luminate sau neluminate în functie de cerințele clientului. În general, tomemurile sunt folosite semnalizarea băncilor, benzinăriilor, birourilor, reprezentanțelor auto sau ale altor activități comerciale.

Beneficiile totemurilor

Principalele avantaje ale unui totem publicitar sunt: realizează iluminarea omogenă a peisajului, folosește iluminare de tip LED (rezistența, versatilitate și cost redus), este vizibil din diferite unghiuri.